Най-добрият приятел на човека - кучето,  за който нито едно

...
 Най-добрият приятел на човека - кучето,  за който нито едно
Коментари Харесай

Нова мода: Кучата назаем и плюшени играчки

 

Най-добрият другар на индивида - кучето,  за който нито едно проучване не е потвърдило, че може да придвижва вируса, за едни се трансформира в позволена причина за излизане, а други, които професионално се занимават с разхождане на кучета, към този момент не могат да си намерят работа.

Това се случва на всички места до Европа, където затвориха за разходки паркове и градинки поради смъртоносната болест.  И оставиха тази опция единствено за притежателите на кучета.  Забраната влезе в действие и у нас.

Възрастните хора, които до неотдавна караха съседите да разхождат всеки ден животните, през днешния ден към този момент не пропущат опцията с изключение на да излязат да пазарят от 8,30 до 10,00 часа, по-късно да излязат за къса разходка из парковете с домашния си любим. Днес там на всички места има служители на реда, които наблюдават хората да са огромна разстояние едни от различен, а като се спрат да си приказват, им припомнят, че не би трябвало да го вършат.

Нова мода – кучета назаем, към този момент набира скорост из кварталите. Полицаите към този момент си затварят очите, че трети комшия разхожда едно и също куче, само че ни направиха записка да не хитруваме повече, тъй като не са слепи, пишат в обществените мрежи.

Пак там от сутринта има и провокативни предложения: " Ако някой желае да подиша чист въздух, му давам чартърен моето куче, с цел да има мотив да излезе ".

Големите фейсбук група на кучкари обаче са твърдо срещу отдаване на животните: " Притеснявам се кучето ми, което може да излезе с някого, който не познава ", написа собственичка на австралийската си овчарка. Тя и нейни другари към този момент приканват да се алармира за всяка сходна публикация, с цел да се отстранява.

В желанието си да стигнат до парка, евроейците започнаха да стават все по-изобретателни.

В Испания, някои младежи взеха решение да преметнат управляващите и заради липса на домакински любим нарамиха играчки. Един юноша към този момент бе заловен от полицията с плюшено куче, влачено на каишка по улиците на северния град Паленсия.

Този извършител бързо взел в ръце подправеното си кученце, когато полицейска кола спряла до него със свален прозорец, с цел да го помоли бързо да се прибере у дома. Видеото, публикувано от полицейски профсъюз, бе гледано от милиони.

  " Полицията го помоли да се прибере, само че не го глоби ", сподели представител на полицейското ръководство в Паленсия за Франс прес.

Италианци решили да копират измамата, само че управляващите там не били толкоз отзивчиви. Прибрали в ареста нарушителите балабар с играчките. А кметът на Мамояда на остров Сардиния даже поправил заповедта си, че може да се разхождат единствено " живи " кучета.

В Рим пък взеха решение да постъпят още по-иновативно. Сащисани служители на реда задържали гражданин на Стария град, който разхождал на каишка... прасе.

Тези нарушавания предстоящо провокираха смях в обществените мрежи, където животните се радват на огромна респект. Там може да се види мем с куче, което сякаш споделя " ти към този момент ме разноски през днешния ден 38 пъти ", или пък видео с татко, който се готви да излезе със своята щерка, преоблечена като далматинец.

Извън шегата, всички тези образци, би трябвало да покажат на нашенците, че мъчно могат „ да открият топлата воде “ с гяволъците си. Полицаите към този момент се инструктирани за всички сходни нарушавания по света и мъчно могат да бъдат излъгани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР